A webdizájn hatékonyabbá tétele ezzel a tanácsokkal

Saját webhely létrehozása kicsit nehéz lehet, ha nem tudja, mit csinál. Számos tervezési választást lehet megtenni, és sokféleképpen magát a webhelyet kódolhatja. Szerencsére a következő cikkben szereplő webdizájn-tippek elegendő információval szolgálnak a webhely létrehozásának könnyű feladatához.

Használjon képeket okosan. A bittérképes képek általában nem mutatnak jó internethasználatot, és egyes GIF-fájlok nem működnek jól sok színben. A kép mérete szintén fontos, mivel a nagyobb képek miatt a nézőknek várniuk kell a letöltésre. Válasszon kisebb képeket, és takarékosan használja őket webhelye kezelhetőségének javításához.

Tegye nyilvánvalóvá a linkeit. Az ügyfelek nem szeretik időt tölteni az Ön webhelyén gázolva, és keresnek valamit, amelyben érdekli őket. A webhelytérkép és a nagy, jól látható linkek biztosítása segít a nézőnek megtalálni, amit keres, anélkül, hogy vadászatra pazarolja az időt. Vezesse őket az Ön adataira.

Fontolt-e egy hírlevél írása? Ha megengedi a látogatóknak, hogy feliratkozzanak a webhely hírlevelére frissítések céljából, akkor valószínűbb, hogy visszatérnek az Ön webhelyére. Rendeljen regisztrációs űrlapot az egyik oldalsávjában, és dokumentálja mindenki, aki feliratkozik. Ügyeljen arra, hogy a hírlevelet csak azoknak küldje el, akik szeretnék, különben bajba kerül.

A professzionálisabb megjelenésű weboldal tervezésének elősegítése érdekében ne tegyen képet az oldal hátterére. A háttérkép sikoltozik az alacsony színvonalú webhelyről, plusz ezeknek a webhelyeknek a feltöltése általában örökkévalóságba kerül. Ha professzionálisabb megjelenést keres, akkor az utolsó dolog, amit szeretne, a látogatók örökre várnak, mert a képek még mindig betöltődnek az oldalakon.

Mindig arra kell törekednie, hogy testreszabott hibaoldalt készítsen a webhelyén; ennek az oldalnak tartalmaznia kell egy alapvető webhelytérképet, amely a felhasználókat az Ön webhelyének főbb szakaszaihoz kapcsolja. Ez biztosítja, hogy ha a látogatók rossz linket követnek, vagy ha helytelenül írják be az Ön URL-jét, akkor képesek lesznek megtalálni azt, amit keresnek.

Fontos, hogy minden weboldal címmel rendelkezzen. Ha elfelejti a címeket felvenni a webhely tervezése közben, katasztrofális következményekkel járhat. A legnagyobb ok az, hogy az Ön weboldalának szakszerűtlennek tűnik, ha nincs címe, mind a weboldalon, mind a keresési eredményoldalon. A keresőmotorok nagy hangsúlyt helyeznek a címekre is, amikor meghatározzák webhelyének tartalmát. Ne felejtsen el kulcsszavakat használni, és a címeket leíróvá tegye.

Ha elakad, akkor végezzen néhány Google-keresést, hogy megtudja, mások hogyan működtek rajta. Nézze át az internetes webhelyek millióit, hogy kiváló ötleteket kapjon a saját tervezéséről. Nézze át néhány példát, és kitalálja, milyen kedveled velük. Helyezze be ezeket az elemeket a saját webhelyére. Ne feledje, hogy nemcsak ellophatja az ötleteket, ha webhelye sikeres lesz. Fejlesztenie kell ezeket az ötleteket.

Egyszerűen nem tévedhet el, amikor egy webhelyet a népszerű Adobe program, a Dreamweaver segítségével készít. Még kezdőként is használhatja ezt a programot. Lépésről-lépésre vannak útmutatók az elrendezések és sablonok elkészítéséhez a programban. Tesztelheti a weboldalt is, mielőtt élőbe lép.

Összegezve, a weboldalon belüli különféle dolgok, például az általános kialakítás és a kódolás miatt nehéz lehet a megfelelő információk nélküli létrehozása. Az e cikkből származó webdizájn-tanácsok segítséget nyújtanak bárkinek a semmiből nagy sebességgel és egyszerűen létrehozásához.


 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Duguláselhárítás