Kövesse ezeket a lépéseket a sikeres cikk marketinghez

Nem fárasztja, hogy a haját tépi, miközben próbálja kitalálni a cikkmarketing varázslatát? Ha igen, akkor Ön is része annak a nagyszámú népességnek, akiknek csak egy kicsit közelebbről kell megvizsgálniuk a rendelkezésre álló forrásokat, és többet kell megtudniuk a cikkmarketing egész folyamatának csínját-bínját. Kezdje ezekkel a tippekkel, hogy jó képet kapjon az egészről.


Soha ne másolja más munkáját vagy ötleteit. Ha ezt teszi, az nem csak etikátlan, de akár törvénytelen is lehet. Semmi sem öli meg a hitelességét, mint amikor valaki úgy kommentálja a cikkét, hogy azt valaki mástól lopta. Csinálja a saját munkáját, és mindig adjon hitelt, ahol kell, hogy megvédje magát ezektől a problémáktól.


Próbáljon szabadon írni, és eleinte ne koncentráljon túlságosan a dolgokra. Írjon úgy, ahogyan beszél, és a gondolatai ki fognak ömleni az oldalra. Ezáltal a cikkírást könnyedén fogja venni. Mindig visszamehet, és elvégezhet egy helyesírási és nyelvtani ellenőrzést, miután a szavak a papírra kerültek.


Ellenőrizze, hogy a cikke tartalma valóban megfelel-e a címnek. HA cikket ígér a cikkmarketingről, győződjön meg róla, hogy a tartalom tükrözi ezt. Az eladni kívánt terméket tegye linkké, és ne hagyja, hogy az egész oldalt elfoglalja. A keresőmotorok felismerik az alacsony minőségű tartalmat, ezért ne írjon ilyet.


Ha e-mailt küld valakinek, vagy egy fórumon ír tanácsot kérve, tartsa meg a szövege másolatát. Ezekre a másolatokra hivatkozhat a jövőben, amikor cikkeket kell készítenie. Ezt "PLR"-nek nevezik, ami a Private Label Rights rövidítése. Ezekkel a megjegyzésekkel vagy e-mailekkel javíthatja a cikkei minőségét.


A verseny a cikkmarketing között heves lehet. Mindenki, aki marketinggel foglalkozik, azt akarja, hogy a cikke a legnagyobb figyelmet kapja, és mindenkit túlszárnyaljon, aki már készített cikkeket. 

Készítsen célokat magának a cikkek számával kapcsolatban, amelyeket bizonyos időn belül tervez benyújtani, valamint a figyelem mennyiségével kapcsolatban, amelyet szeretne, hogy a cikke megkapja. Ha határidőt ad magának, az magasan tartja a motivációs szintjét. A rendszeres beküldések növelni fogják a megtekintések számát.


Ha valakinek új vállalkozása vagy szolgáltatása van, akkor a cikkmarketinget arra kell használniuk, hogy reklámot generáljanak annak, amit a fogyasztóknak kínálnak. Ez a megnövekedett nyilvánosság nagymértékben növelheti a bevétel összegét, amit az erőfeszítéseikért kaphatnak.


Ha valaki jótékonysági rendezvényt tart, akkor fontolóra kell venniük a cikkmarketinget, hogy növeljék a vendégek számát, akik részt vesznek azon az adott eseményen, amelyet az ember esetleg befogad. Egy cikk, amely leírja az esemény típusát és azt, hogy miért kell mindenkinek részt vennie, nagyban segítheti az ügyet.


A cikkek hatását növelheti azzal, hogy történeteket vagy anekdotákat mesél velük. Az olvasók szeretik az elbeszéléseket. Amikor olvassák a cikkét jobban fognak figyelni, ha egy történetet követnek. Természetesen a jó történet megírása speciális készség. Több erőfeszítést igényel, mint a cikkmarketing-írás néhány más formája. Az elbeszélő cikkek nagyobb népszerűsége azonban talán megéri az erőfeszítést.


Ezek a cikkmarketing tippek nagyszerű forrásai lehetnek a cikkmarketinggel és annak működésével kapcsolatos szorongások és félreértések leküzdésének. Nagyszerű és nagyon jövedelmező eredményeket érhet el ennek a marketingtechnikának a használatával, de készen kell állnia arra, hogy mindent megtanuljon a működéséről.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Duguláselhárítás