Szüksége van mobiltelefon tanácsokra? Olvassa el ezt

Jól informáltnak érzi magát a mobiltelefonokkal kapcsolatban? A legtöbb mobiltelefon-tulajdonos kényelmetlenül érzi magát személyes tudásszintje miatt. Elég sok mindent meg kell tanulni a mobiltelefonokról, és lehet, hogy nehezen tudja kitalálni az egészet. Ez a cikk segít abban, hogy többet tudjon meg a telefonjáról. Lehet, hogy megdöbben néhány dologtól, amit megtud.


Tartózkodjon attól, hogy hosszú ideig bekapcsolva tartsa a telefonját, amikor a jelek gyengék. Ez általában megöli az akkumulátort, így nem lesz elég energiája, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Próbáljon meg olyan helyeken telefonálni, ahol a jelek nagyon erősek, hogy kímélje az akkumulátort.


Ha tizenéves gyermekének mobiltelefont szeretne adni, győződjön meg róla, hogy olyan csomagot kap, amely megfelel a költségvetésnek és az ő igényeinek. Ha szeretnek sokat SMS-ezni, érdemes megfontolni a korlátlan SMS-ezést biztosító tervezeteket. Ha nem így tesz, hatalmas számlával találkozhat.


Próbáljon meg nem elfogadni olyan frissítéseket, amelyek over the air vagy olyan alkalmazásokat, amelyek sok memóriát vesznek el a telefonból. Ez hosszú távon csökkenti a teljesítményét, és csökkenti a feldolgozási teljesítményét. Győződjön meg róla, hogy a memória megőrzése érdekében csak azt adja hozzá a telefonjához, amire szüksége van.


Tudta, hogy bárhol is legyen, a mobiltelefonja segítségével segítséget kaphat. Még csak nem is kell a telefon lefedettségi területén tartózkodnia ahhoz, hogy igénybe vehesse ezt a szolgáltatást. A világméretű mobil segélyhívó szám a 112. Súlyos vészhelyzet esetén, ha tárcsázza a 112-es számot, mobilkészüléke megkeresi bármely létező mobilhálózatot, hogy létrehozzon egy segélyhívó számot az Ön jelenlegi tartózkodási helyére. Még ha a billentyűzete le is van zárva, akkor is tárcsázhatja a 112-es számot.


Használja ki telefonja hangról szövegre funkcióját, hogy időt takarítson meg és biztonságban legyen az úton. Ez lehetővé teszi, hogy a kimondott szavakat azonnal szöveges üzenetté alakítsa át. Ha okostelefonján nincs meg ez a funkció, akkor olyan szoftverrel, mint a ReQall, kiegészítheti, amely ezt alkalmazza.


Ne fektessen be okostelefonba, ha nem biztos az igényeiben. Az okostelefonok drágák, de sokat nyújtanak a pénzükért. Az igazság azonban az, hogy sok felhasználó csak beszélgetni akar a telefonján. Ha ez jellemzi Önt, az okostelefon vásárlása magasabb kezdeti beruházást, valamint magasabb árú havi díjat jelent. Ennek talán kevés értelme van.


Ha fel akar hívni valakit, és a hívás csörgés nélkül egyenesen a hangpostára megy, használhatja a Slydialt. Ez egy olyan funkció, amely kiküszöböli annak kockázatát, hogy valaki válaszoljon a hívására. Ha egy szám hívja Önt, és nem tudja, hogy ki az, akkor ez egy nagyszerű szolgáltatás, amit alkalmazhat.


Ha mobiltelefonja egyszer beázik, azonnal kapcsolja ki. Szedje szét, és vegye ki a SIM-kártyát, az akkumulátort és minden más kivehető belső alkatrészt. Ezután tegye az egészet egy rizzsel teli tálba. Hagyja állni egy éjszakán át, hogy a rizs alaposan kiszárítsa. Fújja ki, és működnie kell!

Ismerje az államában a vezetésre vonatkozó mobiltelefon-törvényeket. Sok államban tilos mobiltelefonon SMS-t írni és vezetni. Még ha technikailag legális is az Ön államában, akkor sem jó ötlet. Sok baleset történik az SMS-ezés miatt. Ha mindenképpen kommunikálnia kell, telefonáljon kihangosító készülékkel, vagy húzódjon le az útról, hogy sms-t írjon.


Ne streameljen filmeket vagy zenét a telefonján. Ez felemészti az adatkeretet. Ha muszáj, akkor inkább csatlakozzon egy wifi-helyszínre, minthogy az adatkapcsolatát használja. Így továbbra is megnézheti vagy meghallgathatja azokat a dolgokat, amelyeket szeretne, de ezt ingyenesen teheti meg, ahelyett, hogy esetleg nagy költséget kellene viselnie.


Hozzáférés a mobiltelefon rejtett akkumulátorteljesítményéhez. Érdemes egy olyan telefonnal kezdeni, amelynek gyenge az akkumulátor élettartama. Próbálja ki a *3370# tárcsázását. Ez a telefon újraindítását eredményezheti. Látnia kell, hogy az akkumulátor töltöttsége 50%-kal növekszik. Ez készen áll a használatra, és amikor legközelebb feltölti a telefonját, annak is fel kell töltődnie.


Ellenőrizze néhány hónapig a mobiltelefon-csomagját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelőt választotta. Ha valószínűnek tűnik, hogy szinte mindig túllépi az adatforgalmi limitet vagy a beszélgetési perceket, akkor valószínűleg frissítenie kell. Ha állandóan jóval a limitek alatt marad, akkor lehet, hogy jobban jár, ha egy kisebb csomaggal spórol némi pénzt.


Tisztítsa meg a telefonján a nem kívánt zenéket, mivel ezzel rengeteg memóriát takaríthat meg. Ha iTunes-t használ, ezt úgy teheti meg, hogy felmegy a számítógépére, és törli őket a zenetárából. Amikor csatlakoztatja a telefont, az szinkronizálja és törli a nem szükséges dalokat.


Ha hajlamos sok adatot használni a mobiltelefonjával, keressen olyan mobiltelefonos böngészőket, amelyek tömörítik az adatfelhasználást. Az egyik, amelyik ezt teszi, a Google mobil Chrome böngészője. A Chrome használatával történő szörfölés könnyen csökkentheti a teljes adatfelhasználást 10-20%-kal. Ezzel hónapról hónapra pénzt takaríthat meg.


Ha nincs szüksége internetkapcsolatra képes mobiltelefonra, nézzen szét a számos prepaid telefon között. Ezeknél a mobiltelefonoknál nem kell szerződést kötni, és már havi néhány ezerért is lehet telefonszolgáltatást igénybe venni. Sok idős ember ezeket a telefonokat részesíti előnyben, mivel őket nem érdekli semmi más, csak a telefonszolgáltatás otthonuktól távol.


Próbálja meg elkerülni a bluetooth használatot, amikor nincs rá szükség. A bluetooth mobiltelefon használatakor az akkumulátor sokkal gyorsabban lemerül. Természetesen előfordulhat, hogy szükség van rá, de amikor csak lehet, próbáljon inkább headsetet vagy kihangosítót használni.


Most már jobban meg kell értenie a mobiltelefonokat. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki ezekből a telefonokból, kezdeményeznie kell. Növelje a mobiltelefon élvezeti értékét az itt tanultak felhasználásával. Szörnyű, ha nem tudja élvezni a mobiltelefonját.

.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Duguláselhárítás