Top titkok, a cikk marketing siker felfedve

Hiszed vagy sem, a cikkmarketing valóban uralja a tájat az induló webes vállalkozások számára. Természetesen a hatalmas vállalkozásoknak odakint nem kell annyi erőfeszítést tenniük a tartalom nyomására, de a kisebb srácok képesek nagyobb vállalkozásokat építeni a tartalom nyomásával. Olvass néhány nagyszerű módszerről, amivel javíthatod a kampányodat.


Az ingyenességeket remekül lehet használni. Ez olyan érzést ad az ügyfélnek, hogy többet kapott, mint amiért fizetett, és arra csábítja, hogy újra vásároljon tőled. Ha az ingyenes árucikket a te logóddal látod el, további ingyenes reklámot is kapsz, amikor az ingyenes ajándéktárgyat az ügyfeleid használják. Ne feledd ezt, és ennek megfelelően válaszd ki a termékeket.


Kutass utána a témáidnak, mielőtt írnál róluk. Olyan embereknek próbálsz eladni, akik érdeklődnek a termék iránt, így, ha nem úgy tűnik, mintha tudnád, miről beszélsz, ők tudni fogják. Végezz kutatásokat más blogokon, és használd a tényleges terméket, és az írásod ezt fogja tükrözni.


Ne hamisítsd meg! Ha véleményt írsz egy termékről, először teszteld le. Az olvasók meg tudják majd mondani, hogy hazudsz, és ha nem tudnak, akkor biztosan tudni fogják, ha az ő tapasztalataik nem hasonlítanak a tiédhez. Ha nem vagy őszinte, elveszíted azokat az ügyfeleket, akikért olyan keményen megdolgoztál.


Az egyik módja az érdeklődés felkeltésének, miközben kreatív vagy, amikor online vagy, ha blogot hozol létre. Ez ingyenes, egyszerű és lehetővé teszi, hogy kommunikálj a közönségeddel. Egyszerűen elindíthatsz egy blogot, amely képes lesz több ügyfelet és látogatót vonzani a webhelyedre és vállalkozásodhoz.


Használj közösségi média megosztó gombokat, mint például a " Facebook" és a "Tweet this" azon az oldalon, ahol a cikkeid közzéteszed. Ha a cikked rezonál valakire, akkor lehet, hogy meg fogja osztani barátaival, és további eladásokat fog generálni. Ne használd azonban magad a gombokat, mivel egy "önállóan népszerű" cikket kevésbé valószínű, hogy spamnek fognak tekinteni.


Csatlakozz a bloggerek közösségéhez, hogy növeld blogod hatását. Egy internetes marketingcélokra használt blog csak annyira sikeres, amennyire a forgalma engedi. A blog olvasottságának növelése érdekében kövess olyan blogokat, amelyek ugyanazokat a témákat tárgyalják, mint a sajátod. Kommentálj ezeken a blogokon, lényeglátó, értékes információkkal, és linkeld a saját blogodat. Ez más bloggereket és olvasóikat is arra ösztönözheted, hogy látogassanak el hozzád.


A hasznos és kapcsolódó egyéb cikkeidre mutató linkek beillesztése hatalmas előny lehet a cikkmarketinged számára. A linkek hozzáadása mögött az az előny rejlik, hogy segít a keresési rangsorban, és egyre több cikkedhez juttatja el az olvasókat.


Ahogy bővülnek a cikkmarketing erőforrásaid, győződj meg róla, hogy a cikkeid kiterjedten hivatkoznak egymásra. Ne csak a linkelés kedvéért készíts hivatkozásokat a cikkek között, hanem próbálj meg minden olyan ésszerű lehetőséget kihasználni, ahol az egyik cikk támogatná a másikat. A cikkek hivatkozásainak jól keresztreferenciákkal ellátott hálózata jelentősen növeli olvasottságot.


Amikor a cikkeid marketingjéről van szó, ügyelj arra, hogy az olvasóidnak adj némi betekintést abba, hogy mit gyanúsítsanak velük. Meg kell adnod nekik a cikked összefoglalóját. Tartsd rövidre, körülbelül 2-5 mondat elegendő kell legyen ahhoz, hogy a tartalom lényegét átadhasd.


A cikkmarketing lehet eszköz a célhoz, vagy lehet az egyik állandó marketingstratégiája. A választás a tied. A fontosabb, hogy arra koncentrálj, hogy helyesen csináld. A fentiekben megismerkedtél néhány módszerrel a cikkek megfelelő és hatékony marketingjéhez. Győződj meg róla, hogy alkalmazod a tanácsokat, ahogyan olvastad.

 

This is a Headline

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice. Use this space to tell site visitors about your business and story.

© Copyright Duguláselhárítás